Dealers & Info

Dealers & Info
 
Regio Noord

Ons NIEUWE adres te HEERENVEEN

Tigchelkachels en Finovens
Tigchelaar Tegelkachels

Tinweg 6
8445 PD Heerenveen
Tel: 0513 820990
e-mail: info@tigchelkachels.nl


De openingstijden van onze nieuwe showroom en kantoor zijn:
maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur.
En op zaterdag van 10.00-16.00 uur.


Voor een uitgebreid(er) informatie-/adviesgesprek
is het raadzaam hiervoor even een afspraak maken.
Dan kunnen wij voldoende tijd voor u reserveren.

 >Brochure aanvragen<

 

Routebeschrijving Heerenveen.

De centraal gelegen nieuwe showroom te Heerenveen kunt u het makkelijkst bereiken via de A32.
U neemt hier afslag nr.10 - Heerenveen Zuid. Onderaan de afrit slaat u vanuit het Zuiden linksaf en vanuit het Noorden rechtsaf. U bevindt zich dan op De Kuinder, welke na de bocht naar rechts overgaat in Industrieweg, welke u helemaal volgt. U komt vervolgens bij een scherpe bocht/driesprong in de weg waar u linksaf, de spoorlijn oversteekt, de Rotstergaastweg op. Daar neemt u de 3e afslag aan uw linkerhand; u bevindt zich nu op de Tinweg. Na plm. 500 meter ziet u rechts de showroom van Tigchelaar Tegelkachels op nr. 6. Er zijn hier 4 ruime parkeerplaatsen en tevens een rolstoeloprit naar de ingang van de showroom. Daarnaast is er langs de Tinweg nog ruim voldoende parkeerruimte.

Woont u in Groningen en/of Drenthe en wilt u graag eens weten hoe de praktijkervaring met één van onze Tigchelkachels is? Dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging met stookdemonstratie bij Jaap en Lida Olof,  Beneden Veensloot 44  9651 CL te Meeden. Tel. 0598 630397.
Zij laten hun Tigchelkachel 6D -Parelwit met bakoven- graag aan u zien en kunnen, met hun ruim 20 jaar stookervaring met Tigchelkachels, u tevens uitgebreid informeren over het stoken van én verwarmen met de Tigchelkachel.

 

terug naar de landkaart »